Slet videresendelse af e -mail

Når du har konfigureret en konto til videresendelse af e -mail , kan du altid slette den. Når du sletter en viderestillingskonto, frigør den adressen, så du kan bruge den.

Advarsel: Denne artikel er til sletning af en viderestillingskonto. Hvis du har konfigureret videresendelse af kopier af indgående e -mail i stedet, skal du se:Stop med at videresende kopier af indgående e -mail
  1. Log på din Workspace e-mailkonto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Hjem
  3. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for viderestillingskontoen.
  4. Klik påSlet Slet .
  5. Klik på OK .