Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Slet e -mails fra din indbakke

Når du ikke længere vil gemme e -mails i Workspace -webmail, kan du slette eller slette dem. Når du sletter e -mails, flyttes de til din papirkurv . Sletning af e -mails fjerner dem permanent fra din Workspace Webmail -konto.

Trinene til at slette eller slette e -mails er forskellige afhængigt af om du bruger den opdaterede visning eller den klassiske visning. ( Hvordan ved jeg, hvilken visning jeg bruger? )

Opdateret visning

  1. Log ind på din Workspace e -mailkonto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Vælg den eller de e -mailmeddelelser, som du vil slette eller slette, eller klik på Vælg alle for at vælge alle e -mails i den aktuelle mappe.
    Vælg e -mails
  3. Slet eller rens de valgte e -mails:
    • Klik på ikonet Slet for at slette de valgte e -mails.
      Slet e -mails
    • For at rydde de valgte e-mails skal du klikke på Mere og derefter vælge Ryd meddelelse (r) i rullemenuen.
      Ryd e -mails

Klassisk visning

  • Log ind på din Workspace e -mailkonto, åbn dit produkt ( Har du brug for hjælp til at logge ind? ), Og gør følgende:
    • Du sletter en e -mail ved at vælge eller åbne den og klikke på Slet .
    • For at rydde alle meddelelser i en mappe skal du højreklikke på mappen og klikke på Ryd meddelelser .
    • For at indstille meddelelser i en mappe til at blive renset automatisk efter et bestemt tidsrum skal du højreklikke på mappen og klikke på Automatisk rensning .

      Bemærk: Konfigurer automatisk rensning, så Workspace automatisk rydder e -mails fra specifikke e -mailadresser (eksempel@coolexample.com) eller domænenavne (coolexample.com).

Flere oplysninger