Slet GoDaddy Auctions® -domænelister

Slet en liste på GoDaddy Auctions & reg; hvis du ikke har accepteret nogen tilbud eller modtilbud, og ingen afgav et bud på din fortegnelse. Opslag, der er oprettet via Push to Auction , kan ikke slettes.

1. Log på dine GoDaddy -auktioner & reg; konto . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Vælg Salgsliste og derefter Salg .
  3. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæneliste (r), som du vil slette.
  4. Vælg Slet for at annullere listen.
  5. Bekræft annullering ved at vælge OK i bekræftelses-pop-op.
  6. Vælg OK igen for at fuldføre processen.