Slet mit domæne fra Liste til salg

Slet din liste til salg -domæneregistrering når som helst på din konto. Du kan først kontrollere status på dine opslag, før du beslutter at slette. Sletning af din domæneliste sletter ikke domænet fra din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Køb & Sælg > Domæneoversigtstjeneste .
    valgmulighed for domænelisten i menuen
  3. Vælg papirkurvsikonet ud for dit domæne, der er angivet i listen.
  4. Vælg Ja, slet min liste for at bekræfte sletningen. Markér afkrydsningsfeltet for Vis ikke dette for de næste 10 opslag, hvis du vil slette flere opslag.