Slet mine værtsnavne

Du kan slette dine egne værtsnavne når som helst. Hvis der er domæner, som i øjeblikket bruger dine værtsnavne som navneservere, kan du ikke fjerne dem. Vær forsigtig og bekræft dine indstillinger, før du sletter værtsnavne.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Vælg Værtsnavne under Avancerede funktioner.
  5. Vælg det ved siden af det værtsnavn, som du vil sletterediger dns -blyantikon blyantikon.
  6. Vælgslet dns -skabelonikon papirkurv -ikonet, og vælg derefter Slet . Hvis der i øjeblikket er domæner, der peger på dine værtsnavne, kan du ikke fjerne dem.