GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Deling af en tilmeldingsformular

Mens muligheden for at indlejre din e -mailtilmeldingsformular på din hjemmeside altid er der, er der andre måder at dele din e -mailtilmeldingsformular på!

Sådan deler du en tilmeldingsformular med et link:

1. I området Tilmeldingsformularer skal du klikke på knappen Del
  2. Del webformularknap
  3. Kopiér og indsæt det viste link.

Sådan deler du en tilmeldingsformular på sociale hjemmesider:

1. I dit Tilmeldingsformular -område skal du klikke på Rediger .
  2. Rediger -knap
  3. Vælg det sociale site blandt de muligheder, der vises under formularen.
  4. Klik på handlingsknappen på det sociale platformoverlay, der vises på skærmen. Hvis du f.eks. Har klikket på Synes godt om for Facebook, skal du klikke på den nye Synes godt om -knap, der vises på overlayet.

Relaterede emner:

Kan jeg tilføje en e -mailtilmeldingsformular til min kampagne?
Tilpasning af tilmeldingsformular
Hvad er de avancerede indstillinger for tilmeldingsformular?
Kan jeg føje min tilmeldingsformular til min Facebook -side?