GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Design min RSS -e -mail

Når du har aktiveret RSS to Email Addon og importeret dit RSS -feed, skal du designe din RSS -mail.

Når du har importeret dit feed, åbner komponisten en kampagne, der indeholder de seneste 3 indlæg i dit feed. Du kan bruge denne kampagne til at indstille den stil, du ønsker til din RSS -e -mail. Du kan designe dette nøjagtigt på samme måde som en normal kampagne:

Bemærk: Denne kampagne er kun til forhåndsvisning og vil aldrig blive sendt. Din første RSS -e -mail sendes uanset hvilken tidsplan du har valgt, startende med det næste indlæg, du udgiver.

Du behøver kun at indstille dette design én gang. Hver gang din RSS -e -mail sendes, erstatter dit nye indlæg disse pladsholderindlæg, og designet ser det samme ud.

Fuldstændige indlæg eller uddrag?

Som standard vises hele dit indlæg i e -mailen. Du har dog mulighed for at "rene visning". Dette gør tre ting:

• Inkluder kun det første billede
  • Trunker dit indlæg med 1.000 tegn
  • Inkluder et Læs mere ... -link til det fulde indlæg på dit site

Hvis du foretrækker "ren visning" -indstillingen, kan du vælge det i næste trin.