Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Vis indstillinger i webmail

Tilpas din webmail, så den fungerer bedst for dig.

Påkrævet: Disse trin fungerer kun i klassisk visning . Hvis du er i Opdateret visning , skal du vælge Klassisk visning i øverste højre hjørne.
Klassisk visning
  1. Log på Webmail. Brug din Workspace Email-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg Indstillinger > Skærmindstillinger .
    Menuen Indstillinger med Skærmindstillinger nedenfor
  3. Gå til en af følgende faner, foretag eventuelle ændringer, og vælg derefter OK .
    • Tid : Indstil din tidszone og dit datoformat, og hvor ofte dine mapper opdateres.
    • Visning : Vælg, hvordan billeder skal vises, indstilling af forhåndsvisning af meddelelse og ændring af dine handlinger, når du har set en meddelelse.
    • Skrivning : Tilpas, hvordan du skriver nye meddelelser.
    • Kalender : Denne indstilling er kun tilgængelig, hvis du har en Calendar -konto. Tilpas, hvordan dine begivenheder og opgaver vises i webmail.
    • Handlingsbjælke : Tilpas hvilke knapper der skal vises i din handlingsbjælke for nem adgang.
    • Temaer : Skift din webmails farvetema.
    • Andet : Vælg, hvordan du vil slette meddelelser og tilpasse din værktøjslinje.