Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Diagnosticér dine servers ydeevne og sikkerhedsproblemer

Dårlige indstillinger kan få dit site til at køre langsomt eller endda medføre lejlighedsvise servernedbrud. Vores serverspecialister kan hjælpe med at konfigurere og optimere din VPS eller dedikerede server for at forbedre websitets hastighed og server oppetid.

Vores sikkerhedseksperter kan kontrollere dine serversikkerhedsindstillinger og give anbefalinger til, hvordan du forbedrer din servers sikkerhed. Vi laver en revision på applikationsniveau på apps såsom WordPress, Joomla, Drupal, og vi udfører en revision på serverniveau.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddys eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, skal du seMenu med eksperttjenester .