Din hjemmeside er blevet migreret! Velkommen til Plesk-hosting

Hos GoDaddy arbejder vi hele tiden på at give vores kunder markedets bedste hostingoplevelse. Vi har derfor opgraderet alle vores Windows 4G-hostingkunder til Plesk-hosting. Kontrolpanelet ser anderledes ud, men du har stadig adgang til de samme funktioner som før, plus nogle nye funktioner.

Bemærk: Der er et par ting, du skal huske:
• De fleste funktioner er domænespecifikke. Hvis du har flere domæner, skal du bruge de funktioner, der er tilgængelige for det enkelte domæne.
• Hvis du kun får vist nogle få ikoner ud for det domæne, du ønsker at arbejde med, kan du få vist hele listen ved at klikke på Vis flere.

Hvad er nyt?

• Hjemmesidekopiering - Perfekt, når du:
    • har hjemmesider, der indeholder nogle af de samme oplysninger. Kopiér en hjemmeside til en anden, og upload derefter de ændrede sider.
    • vedligeholder udviklings-/test- og produktionssider. Når du synes, at din udviklings-/testside er klar, kan du kopiere den over på produktionssiden.
    • har et FTP-lager, som du ønsker at kopiere din hjemmeside/dine hjemmesider over på.
  • Web Deploy-udgivelsesindstillinger - Udgiv applikationer, du har udviklet i Visual Studio, på din hjemmeside.
  • Advisor - Plesks indbyggede hjemmesideværktøj, der undersøger din hjemmeside og foreslår ændringer, der kan forbedre sikkerheden.
  • Whois-oplysninger - tjek offentligt tilgængelige oplysninger om domæneejerskab.
  • Sporing af mislykkede anmodninger - Indsaml oplysninger, der kan hjælpe dig med at fejlfinde på konsekvent forkerte hjemmesideanmodninger.
  • Hotlink-beskyttelse - Beskyt din hjemmeside mod, at andre udviklere linker til dine billeder. Det bruger nemlig båndbredde og kan gøre din hjemmeside langsom.

Nyttige vejledninger