Din hjemmeside flytter! Hvad nu?

Din hjemmeside bliver flyttet! Hvad nu?

Hos GoDaddy arbejder vi hele tiden på at give vores kunder markedets bedste hostingoplevelse. Derfor opgraderer vi nu alle vores Windows 4G-hostingkunder til Plesk-hosting og vores Linux 4G-hostingkunder til Linux-hosting med cPanel. Vi ved, at det kan være hårdt at flytte, men vi tager det tunge læs for dig. Alt indholdet på din hjemmeside, databaser og filer bliver automatisk flyttet til din nye hostingplatform. Før vi flytter dit indhold, er der et par ting, som du kan foretage dig for at gøre migreringen så let som muligt.

Før du begynder at rydde op, anbefaler vi, at du gemmer en sikkerhedskopi af dine filer og databaser lokalt på din computer.

1. Fjern domænenavne og underdomæner, som ikke længere er i brug, fra din hostingkonto.
  2. Ryd op i dine filer. Slet mapper og filer, der hører til nedlagte hjemmesider, eller som du ikke længere har brug for. Det kan du gøre med FTP og samtidig lave en sikkerhedskopi af din nuværende hjemmeside!
  3. Slet databaser, der ikke bliver brugt.

Det var det! Nu, hvor du har ryddet op på din hostingkonto, er du klar til at migrere!