Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Din hjemmeside flytter! Hvad nu?

Din hjemmeside bliver flyttet! Hvad nu?

GoDaddy arbejder konstant på at give vores kunder den bedste hostingoplevelse på markedet. Som en del af denne indsats opgraderer vi vores Windows 4G -hostingkunder til Plesk -hosting og vores Linux 4G -hostingkunder til Linux -hosting med cPanel. Vi ved, at flytning kan være hårdt, men vi tager os af det tunge løft. Alt dit websites indhold, databaser og filer flyttes automatisk til din nye hostingplatform. Før vi flytter dit indhold til dig, er der et par nemme trin, du kan tage for at gøre din overflytning mere problemfri.

Før du begynder at rydde op, anbefaler vi, at du gemmer en sikkerhedskopi af dine filer og databaser lokalt på din computer.

1. Fjern domænenavne og underdomæner, som ikke længere er i brug, fra din hostingkonto.
  2. Ryd op i dine filer. Slet mapper og filer, der hører til nedlagte hjemmesider, eller som du ikke længere har brug for. Det kan du gøre med FTP og samtidig lave en sikkerhedskopi af din nuværende hjemmeside!
  3. Slet databaser, der ikke bliver brugt.

Det var det! Nu, hvor du har ryddet op på din hostingkonto, er du klar til at migrere!