Dine valg om de data, vi indsamler

(Tilbage til center for beskyttelse af personlige oplysninger)

Vi giver dig de værktøjer, du skal bruge til at styre dine kontooplysninger, og vejledning til at bruge dem. Log blot ind på din konto, eller kontakt os for at:

• Se og opdater dine kontooplysninger såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer og faktureringsadresse.
  • Se og opdater dine kontaktindstillinger for at modtage konto- og produktrelaterede meddelelser og marketingkommunikation.

Få flere oplysninger om kontocenterfunktioner, der understøtter GDPR.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller klager om vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger eller vores tjenestepraksis, kan du kontakte den databeskyttelsesansvarlige via e-mail på privacy@godaddy.com.

Alternativt kan du kontakte os på en af følgende måder:

• Pr. post: Att.: Office of the Data Protection Officer, 14455 North Hayden Road, Suite 219, Scottsdale, AZ 85260 USA
  • Pr. telefon: Vælg mellem et af vores supportnumre

Vi svarer på alle anmodninger, henvendelser eller bekymringer inden for tredive (30) dage.