Deaktiver et WordPress -plugin med FTP og FileZilla

Nogle gange er du nødt til at deaktivere et plugin, mens du foretager fejlfinding på et problem på din WordPress -hjemmeside. Hvis du ikke kan logge på WordPress, kan du deaktivere plugins med FTP. Du kan bruge enhver FTP -app, men disse trin beskriver deaktivering af plugins med FileZilla .

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP .
  2. I afsnittet Ekstern site skal du finde mappen med dit WordPress -website.
  3. Naviger til mappen /wp-content /plugins .
  4. Vælg og hold (eller højreklik) på mappen med det plugin, du vil deaktivere, og vælg Omdøb .
  5. Tilføj suffikset .renamed til mappenavnet. Hvis du f.eks. Bruger Akismet -plugin'et, skal du omdøbe mappen akismet til akismet.renamed. Dette deaktiverer Akismet -plugin'et.