Deaktiver kommentarer på gamle indlæg i WordPress

Du kan forhindre brugere i at kommentere på gamle WordPress -sider og -indlæg som en måde at forhindre spam i.

1. Log ind på WordPress
  2. Gå til Indstillinger > Diskussion
  3. Find afsnittet Andre indstillinger for kommentarer
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for linjen, der siger " Luk automatisk kommentarer til artikler, der er ældre end XX dage"
  5. På samme linje kan du ændre indstillingen Dag til det nummer, du foretrækker
  6. Rul ned til bunden af siden, og klik på Gem ændringer .
  7. Efter at have foretaget ovenstående ændringer kan brugere ikke kommentere nogen sider eller indlæg efter det antal dage, du har angivet.