Administreret WordPress Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Deaktiver målinger for reel bruger (RUM)

WordPress-sites hostet i USA ved brug af Managed WordPress- eller Managed WordPress Ecommerce-hosting er tilvalgt for at levere RUM-data (Real User Metrics) som standard. RUM -data indsamles via et lille JavaScript -kodestykke, som vi indsætter på dit website. De fleste websites vil ikke opleve problemer, når de er tilmeldt RUM.

Uddraget af javascript -kode giver os mulighed for at måle og spore ydeevnen på dit website og indsamler oplysninger såsom forbindelsestid og sideindlæsningstid. Vi indsamler ikke nogen brugeroplysninger med RUM. De data, vi indsamler, giver os mulighed for at forbedre vores systemer, optimere DNS -opløsning, forbedre netværksrouting og serverkonfigurationer.

Bemærk: Hvis du bruger Googles AMP (Accelerated Mobile Pages Project), har du sider, der slutter med flere slutter, eller hvis dit websites ydeevne er langsommere, kan du måske fravælge RUM.

Følg disse trin, hvis du skal deaktivere RUM for dit Managed WordPress -site:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg Administrer alle ud for Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For den hjemmeside, du vil deaktivere RUM på, skal du vælge Indstillinger framenuikon menuen.

vælg indstillinger
  4. Under Produktionssted skal du vælge Vis mere .
    vælg vis mere
  5. Ved siden af Erfaringsforbedringsprogram skal du vælge Skift .
    vælg Skift
  6. Find og vælg Nej, jeg vil ikke deltage i programmet , og vælg derefter Bekræft .
    vælg nej, og bekræft derefter

Når du ændrer denne indstilling, kan det tage op til 24 timer at træde i kraft.