Deaktiver WordPress -trackbacks og pingbacks for et enkelt indlæg

Trackbacks og pingbacks er metoder til at advare blogs om, at du har linket til dem. Trackbacks og pingbacks kan deaktiveres på individuelle WordPress -sider og indlæg, hvilket kan være med til at forhindre SPAM i kommentarer.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på Indlæg
  3. Klik på Rediger for det Indlæg, du vil redigere
  4. Klik på menuen Skærmindstillinger i øverste højre hjørne
  5. Markér feltet ud for Diskussion
  6. Rul ned til det nyligt tilføjede sektion for diskussion
  7. Fjern markeringen i feltet " Tillad trackbacks og pingbacks på denne side "
  8. Klik på Opdater