Deaktiver WP_CACHE til WordPress

Hvis du offentliggør de seneste ændringer på din WordPress -hjemmeside og ikke ser dem live, kan du prøve at deaktivere WP_CACHE, da det er det, der gør, at dit website kan cachelagre sit indhold. Deaktivering af denne funktion sker gennem en fil med navnet wp-config.php i din WordPress-mappe.

1. Rediger wp-config.php for din hjemmeside. ( cPanel / Plesk / VPS )
  2. Find dette afsnit i wp-config.php:
    define ('WP_CACHE', true);
  3. Skift true til false .
  4. Gem dine ændringer.

Næste trin

• Når du er sikker på, at dine ændringer er aktive, skal du ændre WP_CACHE til true .