Deaktiver XML-RPC

XML-RPC tillader udgivelse af mobilapps og fjernforbindelser til WordPress. Hvis du ikke vil være i stand til at oprette fjernsyn på dit website, skal du følge nedenstående trin for at forbedre sikkerheden på dit site.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, før du foretager nogen ændringer.
  2. Åbn Filhåndtering for din hostingplan. ( Webhosting / cPanel )
  3. Naviger til den mappe, hvor WordPress er installeret.
  4. Rediger .htaccess -filen.
  5. Nederst i .htaccess -filen skal du indsætte følgende linjer:
    Filer xmlrpc.php > Ordre tillad, Afvis afvis fra alle /Filer >
  6. Gem ændringerne i din fil.

Du har nu deaktiveret adgang til XML-RPC-funktionen og reduceret antallet af måder, dit site kan blive angrebet på.