GoDaddy Conversations Help

Afbryd forbindelsen til min Facebook -virksomhedsside fra GoDaddy Conversations

Når du afbryder din Facebook -virksomhedsside fra GoDaddy Conversations, holder du op med at modtage Facebook Messenger -meddelelser og kommentarer. Alle dine Facebook -meddelelser og kommentarer slettes fra din Indbakke og arkiver i samtaler, og Facebook -meddelelser og kommentarer med stjerner bliver også fjernet.

You can reconnect Facebook any time. If you do, all your messages and comments will appear in your Conversations inbox again.

  1. Log på din GoDaddy -mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options more, and then tap Settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
  1. Log på din GoDaddy -mobilapp.
  2. At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.
    Tap Conversations
  3. In the top-right corner, tap Tap to see more options settings.
  4. Tap Facebook. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
  5. Expand Facebook, and then tap your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
  1. I en webbrowser skal du gå til for din GoDaddy -produktside .
  2. Hvis du har den uafhængige version af Conversations, skal du udvide Conversations Unified Inbox . Til højre for din Conversations -plan skal du vælge Webindbakke .

    ELLER

    Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit site. I menuen til venstre skal du udvide Conversations .

  3. Vælg Indstillinger.
  4. Select Channels
  5. Expand Facebook, and then select your Facebook account.
  6. At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
  7. For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Facebook, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .

Relateret trin

Flere oplysninger