Fjern min Instagram -professionelle konto fra GoDaddy Conversations
Hvis du afbryder din Instagram -professionelle konto fra GoDaddy Conversations, vil du ikke længere modtage Instagram -meddelelser eller kommentarer i din samlede indbakke. Alle dine Instagram -meddelelser og kommentarer slettes fra din Conversations -indbakke og dine arkiver, og Instagram -meddelelser og kommentarer med stjerner bliver også fjernet.
Du kan tilslutte Instagram til Conversations igen når som helst. Hvis du gør det, vises dine meddelelser og kommentarer i din Conversations -indbakke igen.
- Log på din GoDaddy -mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
more, and then tap Settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
- Log på din GoDaddy -mobilapp.
- At the bottom of the screen, tap Conversations to see a list of all your unarchived conversations.

- In the top-right corner, tap
settings. - Tap Instagram. You may be asked to sign in to your GoDaddy account.
- Expand Instagram, and then tap your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .
- I en webbrowser skal du gå til for din GoDaddy -produktside .
Hvis du har den uafhængige version af Conversations, skal du udvide Conversations Unified Inbox . Til højre for din Conversations -plan skal du vælge Webindbakke .
ELLER
Hvis du har et Websites + Marketing -abonnement, skal du rulle til Websites + Marketing og vælge Administrer ved siden af dit site. I menuen til venstre skal du udvide Conversations .
- Vælg Indstillinger.
- Select Channels
- Expand Instagram, and then select your Instagram account.
- At the bottom of the page, select Disconnect Channel.
- For at bekræfte, at du vil afbryde forbindelsen med Instagram, skal du vælge Ja, Afbryd forbindelsen .