Professionel e -mail leveret af Titan Help

We tried our best to translate this page for you. The English page is also available.

Fjern eller fjern min Professional Email powered by Titan -konto fra Titan MCP

Titan MCP lader kompatible tredjeparts AI-værktøjer såsom Claude og ChatGPT få adgang til din Titan Mail-konto, så du kan administrere e-mail med naturlige sproganmodninger. Hvis du ikke længere ønsker, at AI -værktøjet skal have denne adgang, skal du afbryde eller fjerne forbindelsen når som helst.

Følgende instruktioner dækker trinene i Claude og kan ændre sig, når Claude opdaterer sin service. Opsætningstrin, tilgængelighed og tilladelseskontrol er forskellige fra AI -værktøjer. Du kan få flere oplysninger om opsætning og tilladelser for hvert AI -værktøj på værktøjets website.

Åbn Titan MCP -stikket

  1. Log ind på claude.ai .
  2. Vælg Tilpas på den venstre side.
  3. Vælg Stik .
  4. Vælg Titan MCP fra listen over tilsluttede stik.

Vælg en fane baseret på, om du vil afbryde eller fjerne Titan MCP.

Hvis du kun vil forhindre Claude i at få adgang til din Titan -konto indtil videre, skal du afbryde den.

  1. Vælg Afbryd forbindelsen i øverste højre hjørne.
  2. Bekræft handlingen, hvis du bliver bedt om det.

Frakobling af Titan MCP fjerner kun Claude's adgang til din Titan -konto. Titan MCP-stikket forbliver tilgængeligt i Claude, og du kan tilslutte igen når som helst uden at indtaste forbindelsesoplysningerne igen.

Hvis du ikke længere vil have Titan MCP vist i Claude, skal du fjerne stikket helt.

  1. Vælg ⋮ I øverste højre hjørne Flere muligheder (menu med tre prikker).
  2. Vælg Fjern .
  3. Bekræft handlingen.

Fjernelse af Titan MCP sletter permanent stikket fra Claude. Hvis du vil bruge Titan MCP igen i fremtiden, skal du tilføje forbindelsesstikket igen og fuldføre konfigurations- og godkendelsesprocessen fra starten.

Frakobling eller fjernelse af Titan MCP forhindrer fremtidig adgang via den forbindelse. Det sletter ikke automatisk alle oplysninger, som Claude måske allerede har modtaget under forbindelsen.

For at administrere oplysninger, som en AI -udbyder allerede har behandlet eller bevaret, skal du bruge udbyderens egen privatlivs- og kontokontrol i stedet for Titans forbindelsesindstillinger.

Relateret trin

Flere oplysninger