Display another site's blog on my website

Ved at tilføje en blog-feed på din hjemmeside kan du vise en blog, der vises på en anden hjemmeside. Din hjemmeside opdaterer automatisk visningen, når den anden hjemmeside slår et nyt blogindlæg op.

Bemærk: Hvis du vil oprette din egen blog på din hjemmeside, skal du se Tilføj en blog til min hjemmeside.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Klik på Tilføj til denne side i panelet til højre, eller klik på et blåt plustegn i hovedpanelet for at Tilføje afsnit.
    klik på Tilføj til side, eller tilføj afsnit
  4. Klik på panelet Blog.
    klik på blog
  5. Klik på et hvilket som helt layout.
    Klik på et layout
  6. Når bekræftelsen Afsnit tilføjet vises, skal du klikke på Min blog.
  7. Tilpas Blog-panelets indstillinger ved at vælge Ekstern blog-feed og angive URL til brug i den eksterne feed.
    Tilpas blogindstillinger

Note: The URL example's …/rss (Rich Site Summary) ending is the most common feed format.

8. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning.
    Forhåndsvisning af blog

Bemærk: Klik på pilen Skift layout, hvis du vil vælge et andet layout.

9. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside (mobiltelefon) eller Udgiv (stationær computer/tablet).

Bemærk: For at afbryde blog-feeden skal du klikke på den røde skraldespandsknap øverst i Blog-panelet.