Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Dit website er blevet migreret! Velkommen til cPanel -hosting

GoDaddy arbejder konstant på at give vores kunder den bedste hostingoplevelse på markedet. Som en del af denne indsats har vi opgraderet vores Linux 4G -hostingkunder til cPanel -hosting. Kontrolpanelet er anderledes, men nu har du adgangsfunktioner, som du tidligere har haft, sammen med nye.

Hvad er nyt?

• Tilføj et domæne med det samme : Du kan tilføje domæner med det samme i cPanel. Ikke mere venter på at begynde at arbejde på din nye hjemmeside!
  • Nye softwareversioner : Hold dig informeret om branchestandarder-cPanel kører de nyeste versioner af PHP, Ruby, Python, Apache og Perl.
  • Domænespecifikke SSL'er - cPanel giver dig mulighed for at installere SSL -certifikater på tilføjelsesdomæner i stedet for at kræve et UCC -certifikat til sekundære domæner.
  • Ressourcer, der kan opgraderes - Har du brug for mere hukommelse eller processorkraft? Opgrader din konto, og få hurtigt adgang til dine udvidede ressourcer

Nyttige vejledninger