Basic og professionel forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gå i dybden: Liste over artikler med Basic & Pro-forhandlere

Her er en liste over alle hjælpeartikler til Basic & Pro -forhandlere. Brug den som din guide til at lære mere om at få mest muligt ud af forhandlerprogrammet.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit

Oplev Basic & Pro -forhandler
Tilgængelige programmer, produkter og funktioner

Provisionsbetalinger
Administrer dine kommissioner og skatteformularer

Konfigurer din butiksfacade
Konfigurer og tilpas din butiksfacade

Støt dine kunder
Brug adgang for delegerede til at hjælpe dine kunder

Indstil dine priser
Administrer dine produktpriser

Avancerede værktøjer
WordPress, Google Analytics og mere

Markedsfør din butiksfacade
Kampagnekoder, salg og sociale medier

Basic- og Pro-forhandler

Begynd at grave i forhandlerprogrammet, og beslut dig for, hvilken plan der passer dig. ( Tilbage til toppen )

Konfigurer din butiksfacade

Konfigurer og tilpas din butiksfacade og domæne. ( Tilbage til toppen )

Indstil dine priser

Administrer dine produktpriser og valutaindstillinger. ( Tilbage til toppen )

Markedsfør din webbutik

Opret kampagnekoder og salg, og link din butiksfacade til sociale medier. ( Tilbage til toppen )

Provisionsbetalinger

Lær, hvordan du administrerer dine betalingsmodtageroplysninger, fejlfinding af kommissionsbetalinger og modtager årlige skatteoplysninger. ( Tilbage til toppen )

Støt dine kunder

Konfigurer adgang for delegerede til effektivt at fejlfinde problemer for dine kunder. ( Tilbage til toppen )

Avancerede værktøjer

Tag din butiksfacade længere med WordPress, Google Analytics og mere. ( Tilbage til toppen )