Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gå i dybden: Gennemse vigtige artikler

Her er en liste over vigtige hjælpeartikler om Workspace Email. Brug denne som en vejledning til alt lige fra konfiguration og administration af dine e -mailkonti til migrering af dine e -mails.

Klik for at gå til hvert enkelt afsnit
Opdag Workspace e -mail fra GoDaddy Konfigurer min Workspace e -mailkonto
Forbind min kalender og onlinelager til Workspace Strømlin e -mailopgaver for at hjælpe min virksomhed
Find server- og portindstillinger (IMAP/POP) Opgraderings- og fornyelsesindstillinger for e -mail
Migrer og eksportér mine e -mails Fejlfinding af konfiguration af e -mail og e -mail

Opdag Workspace e -mail fra GoDaddy

Lær mere om Workspace Email og bogmærke dine logon -sider. ( Tilbage til toppen )

Konfigurer min Workspace e-mailkonto

Kom i gang med Workspace Email ved at konfigurere din e -mailkonto og føje den til din telefon, computer eller begge dele. ( Tilbage til toppen )

Knyt min kalender og onlinelager til min Workspace e-mailkonto

Konfigurer dine kalender- og lagerkonti, og tilføj dem til Webmail. ( Tilbage til toppen )

Effektiviser e-mailopgaver for at hjælpe mit firma

Opret yderligere e -mailkonti, videresendelse af e -mailadresser, administrer kontaktpersoner og e -mailindstillinger. ( Tilbage til toppen )

Find server- og portindstillinger (IMAP/POP)

Brug port (IMAP/POP) og serverindstillinger til at hjælpe med konfiguration eller ændring af din kontotype. ( Tilbage til toppen )

Opgraderings- og fornyelsesmuligheder for e-mail

Opgrader, nedgrader og administrer dine e -mailplaner, konti og adresser. Slå automatisk fornyelse eller sletning af produkter fra. ( Tilbage til toppen )

Migrer og eksport mine e-mails

Eksportér og gem dine e -mails som filer, så du nemt kan migrere eller sikkerhedskopiere din konto. ( Tilbage til toppen )

Foretag fejlfinding på e-mail og konfiguration af e-mail

Fejlfind evt. E -mail, og konfigurer e -mailfejl, du støder på. ( Tilbage til toppen )