Gå i dybden: Gennemse vigtige artikler

Her er en liste over vigtige artikler til Microsoft 365 fra GoDaddy. Brug den til at udføre almindelige opgaver, såsom konfiguration og administration af dine e -mailkonti eller brug af dine Office -apps.

Oplev Microsoft 365 fra GoDaddy

Lær om Microsoft 365 -planvalg.

Opret min Microsoft 365 -e -mailkonto

Tilføj en e -mailkonto for at sende og modtage e -mail.

Log på Microsoft 365

Kontrollér e -mail, og administrer din konto.

Konfigurer e -mail på mine enheder

Hold kontakten, uanset hvor du er, med e -mail på din mobilenhed eller computer.

Få mest muligt ud af Microsoft 365

Videresend din e -mail, opret aliasser, og se andre funktioner, som får e -mail til at fungere for dig.

Tilpas min e -mailkonto

Skift dit navn eller opret en e -mail -signatur.

Hold min e -mailkonto sikker

Sådan nulstiller du en adgangskode og andre måder at beskytte din e -mail mod ondsindet aktivitet på.

Installer og brug Office -apps

Hvis du har Business eller Business Premium, inkluderer din plan Office -apps.

Udforsk add-ons til e-mail

Få endnu mere ud af din e -mail med avanceret e -mail -sikkerhed, e -mailarkivering, sikkerhedskopiering af e -mail og overholdelse af HIPAA.

Min e-mailkonto fungerer ikke (fejlfinding)

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding på eventuelle fejl.