Gå videre til hovedindhold

Windows-hosting (Plesk) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

DLL -support i Windows -hostingkonti

Vores Windows -hosting understøtter kun DLL -filer med ASP.NET -applikationer. Desuden tillades DLL'er, der kræver registrering med IIS. DLL'er skal uploades til en bin -mappe i en applikationsrod på din hostingkonto.

Du kan få flere oplysninger om konfiguration af en brugerdefineret mappe til din hostingkonto i følgende artikler:

Administrer filer på min Linux -hostingkonto