Administreret WordPress Hjælp

Behøver jeg sikkerhedskopiere mit Administreret WordPress-website?

Administreret WordPress gemmer 30 dages sikkerhedskopier for dig automatisk – du skal ikke gøre noget for at aktivere denne funktion. For Pro-konti er Worker-plugin påkrævet for at sikkerhedskopier kan køre, hvilket er installeret som standard (Pro-konti er tilgængelige i USA og Canada).

Advarsel: Sikkerhedskopier er kun tilgængelige for aktive Administreret WordPress-planer. Hvis planen fjernes på grund af mislykket fakturering, skal du gendanne fra lokale backups eller kontakte support for flere muligheder.

Relaterede trin

• Hvis du vil bruge en af dine sikkerhedskopier til at gendanne din site, henvises til Gendan mit site.