Skal jeg ændre nogen domæneindstillinger, når jeg har overført min e -mail?

Når du overfører din e -mailkonto til Microsoft 365, og hvis dit domæne er registreret hos GoDaddy, og du bruger vores navneservere, behøver du ikke gøre noget under din opgradering.

Hvis dit domæne ikke er registreret med og bruger GoDaddy -navneservere, skal du vælge, hvordan dine domæneopdateringer skal håndteres. Du er muligvis berettiget til indstillingen Fuldt automatiseret. I dette tilfælde foretager vi al overførslen og redigering af dine domænes DNS -navneservere og zonefiler under opgraderingen.

Hvis du ikke er berettiget til (eller ikke vil vælge indstillingen Fuldt automatiseret), skal du opdatere dine DNS -navneservere og zonefiler manuelt. Vær meget opmærksom på kommunikation fra SkyKick. Vi sender en unik kode, som skal tilføjes for at bevise ejerskab af domænenavnet og den hensigt at bruge Microsoft 365. Du skal tilføje CNAME, der er påkrævet for Autodiscover, Teams og andre tjenester. Du skal også ændre MX -fortegnelsen for at pege domænet til Microsoft 365 -mailserveren på dit opgraderingstidspunkt. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din DNS, vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.