Hjælp

Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Do you run PHP in safe mode on your Linux hosting servers?

No, we do not run PHP in safe mode on our Linux® hosting servers.

For more information on safe mode, please visit www.php.net.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.