Indstil e -mail -destination for mit domæne hos en anden virksomhed

Hvis dit domænenavn er hos en anden registrator eller din DNS administreres af en anden virksomhed, skal du opdatere dine DNS -indstillinger. Du skal tilføje dine TXT-, CNAME- og MX -fortegnelser, før du kan bruge din Microsoft 365 fra GoDaddy -konto.

Trin 1: Find dine DNS -fortegnelser

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Øverst på dit dashboard kan du se et banner, der siger, at din e -mail endnu ikke kan modtage e -mail. Vælg Hjælp mig med at ordne dette for at se dine DNS -fortegnelser.
    vælg hjælp mig med at ordne dette i banneret på dashboardet

Trin 2: Tilføj og opdater dine DNS -fortegnelser

1. Log på din konto med din nuværende DNS -vært. (Nedenfor er en vejledning i opdatering af dine DNS -fortegnelser for udbydere, som kunder ofte bruger.)
  2. Hvis du har eksisterende SPF- eller MX -fortegnelser på dit domæne, skal du fjerne dem, inden du fortsætter til de næste trin og tilføjer dine GoDaddy -fortegnelser.
  3. TXT -fortegnelse : Find, hvor du vil tilføje en TXT -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  4. CNAME -fortegnelser : Find hvor du vil tilføje en CNAME -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  5. MX -fortegnelser : Find, hvor du vil tilføje en MX -fortegnelse, og indtast derefter oplysningerne fra din e & Office -dashboard.
  6. Du kan bekræfte dine nye DNS -indstillinger ved at gå tilbage til din E & Office Dashboard, og vælg derefter Jeg er færdig . Når din Microsoft 365 -adresse er konfigureret, sender vi dig en e -mail.

De fleste DNS -ændringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.