Nedjuster min domænebeskyttelsesplan

Nedjuster din domænebeskyttelse til valgmuligheden Full-domænebeskyttelse, eller skalér helt ned til Privatlivsbeskyttelse. Dine domænekontaktoplysninger vises ikke i den offentligt tilgængelige WHOIS-database, medmindre du har Privatlivsbeskyttelse slået fra. Du behøver ikke at nedjustere din domænebeskyttelse, før du overfører eller sletter dit domæne. Vi bekræfter din identitet for at godkende disse handlinger.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg afkrydsningsfelterne ved siden af de domæner, du vil opdatere. Eller vælg afkrydsningsfeltet ved siden af Domænenavn, og vælg derefter Vælg alle.
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Beskyttelsesplaner i handlingsmenuen, og vælg derefter Nedjuster beskyttelsesplaner.
    • Afhængigt af størrelsen på din skærm skal du muligvis vælge menuen Mere og rulle ned for at se Beskyttelsesplaner.
  4. Gennemgå de forskellige beskyttelsesplaner, og vælg den, der passer dig bedst.
    • Hvis du allerede har Full-domænebeskyttelsesplanen, vælger vi som standard valgmuligheden Ingen beskyttelse, eftersom det er den plan, der har det lavest mulige beskyttelsesniveau.
  5. Vælg Bekræft nedjustering og derefter Fortsæt og bekræft.
  6. Bekræft din identitet ved at indtaste den unikke kode, vi har sendt til dig. Hvis du har haft totrinsbekræftelse slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi har sendt via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste engangsadgangskoden, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.
  7. Vælg Bekræft for at afslutte nedjusteringen af din domænebeskyttelse.

Du får vist bekræftelsen Gennemført, når dine ændringer er gemt. Der kan gå op til 90 minutter, før opdateringerne bliver synlige på din konto.