Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

GoDaddy Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Nedgradér min aftale

Nedgradér din aftale hvis du vil have færre funktioner eller hvis du ikke vil betale for funktioner som du ikke forventer at få brug for. Du kan opgradere igen i fremtiden, men du skal selv genskabe alle de funktioner du mistede da du nedgraderede.

Hvis du f.eks. Har e -handelsplanen og har tilføjet produkter, bliver alt dit butiksarbejde slettet, når du nedgraderer din plan.

Advarsel: Når du nedgraderer fra Website Builder e -handelsplanen, bevares dens produkter, beskrivelser, ordrer osv. I 30 dage, hvis du skifter mening. Ellers vil andre funktioner, som udelukkende er knyttet til din tidligere aftale, ikke blive bevaret i din nye aftale.

Du skal kontakte Support for at gøre dette.

Flere oplysninger