Download en sikkerhedskopi af hjemmesiden med Daily Backups

Download dine domæner, filer, databaser, postkasser eller videresendelser som en zip -fil med Daily Backups.

1. Log på din GoDaddy produktside .
  2. Vælg Webhosting . Derefter skal du ud for den Linux -hostingkonto, du vil gendanne, vælge Administrer .
    klik på Administrer
  3. Vælg Sikkerhedskopier øverst på skærmen.
  4. Vælg Vis sikkerhedskopier .
  5. Vælg den ønskede dato for sikkerhedskopiering. Det kan tage et par minutter, før den tilsvarende sikkerhedskopi er installeret på cPanel -serveren.
  6. I afsnittet Typer skal du vælge den tilsvarende sikkerhedskopitype for at downloade en sikkerhedskopi af dine valgte domæner (og alle deres filer), filer, databaser, postkasser eller videresendelser.
  7. Markér afkrydsningsfelterne for de elementer, du vil downloade. Eller vælg markeringsikonet for at vælge alle.
  8. Vælg Download.
  9. (Valgfrit) Hvis du valgte Domæner i trin 6, skal du markere afkrydsningsfeltet for at udelukke underdomæner og tilføjelsesdomæner fra din sikkerhedskopi. Vælg derefter Download .
  10. Et statusvindue vises øverst. Når dette skifter til bekræftelse af succes , skal du vælge Download .
    bekræftelse-download