Download af lister, der kan eksporteres i Domæneadministration

Når du opretter en liste, der kan eksporteres, sender vi dig en e-mail, når den er klar til download. Du kan downloade din liste fra siden Lister, der kan eksporteres i Domæneadministration.

Sådan downloader du lister, der kan eksporteres i Domæneadministration

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. I menuen Mere skal du vælge Administrer eksporterbare lister.
  4. Klik på download-pilen for den liste, der kan eksporteres, som du vil downloade.
  5. Åbn filen med dit ønskede program eller gem den på din computer.