Download og installer Office

Med Microsoft 365 Business Premium- og Premium Security-abonnementerne kan du installere Office-apps på op til fem enheder pr. bruger.

Inden du kan installere dine Office-apps, skal du oprette din e-mailkonto. Hvis du har en ældre version af Office installeret på din computer, skal du afinstallere den, før du downloader den nye version. Hvis du har brug for mere hjælp, beskriver disse Microsoft-artikler, hvordan du afinstallerer Office på en pc eller afinstallerer Office på en Mac.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Vælg Download Office, som åbner din Microsoft 365-konto. Du bliver muligvis bedt om at logge på med din e-mailadresse og -adgangskode.
    Download Office
  3. Vælg Installer Office. Installationsfilen downloades. Vælg Gem, hvis du bliver bedt om det. Du bliver muligvis bedt om at vælge foretrukket sprog og Office-version, før du kan påbegynde installationen.
    Installer Office
  4. Når filen er downloadet, skal du åbne filen og følge de angivne trin til at installere dine Office-apps.
    Vejledning til installation af Office
  5. Når du åbner dine nye Office-apps, skal du logge på med din Microsoft 365-adresse og -adgangskode. Du skal muligvis vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.