Download og installer Teams på min Mac

Download Microsoft Teams på din Mac for at bruge værktøjet til chat og møder. Før du begynder, skal du bruge Spotlight -søgning til at bekræfte, at du ikke allerede har Teams installeret på din Mac. Hvis Teams allerede er installeret, er du klar! Ellers skal du følge nedenstående trin.

Du kan også downloade Teams fra Microsoft .

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams .
    Teams -ikon
  3. Når Teams åbner, vælger du menuen Indstillinger i øverste hjørne til højre, og Download skrivebordsappen.
    Download Teams
  4. Gem og kør den downloadede fil.
  5. Log på med din Microsoft 365 e-mailadresse og adgangskode.

Du har nu Teams på din computer!