Download og installér Teams på min pc

Før du downloader og installerer Microsoft Teams, skal du undersøge, om du allerede har det på din Windows-pc. Gå til menuen Start, og vælg Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installeret, er du helt klar! Hvis ikke, skal du følge trinene nedenfor.

Du kan også downloade Teams fra Microsoft.

1. Log på Microsoft 365. Brug din Microsoft 365adresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
  2. Vælg menuknappen, og vælg derefter Teams.
    Teams-ikon
  3. Når Teams åbner, vælger du menuen Indstillinger i øverste hjørne til højre, og Download skrivebordsappen.
    Download Teams
  4. Gem og kør den downloadede fil.
  5. Log på med din Microsoft 365 e-mailadresse og adgangskode.

Du har nu Teams på din computer!