Download arkiveret e -mail

Kør en søgning for at sende, downloade eller eksportere arkiverede e -mails. Denne tjeneste giver dig mulighed for nemt at bevare og beskytte din organisations kommunikation. Hver eksport kan indeholde op til 30.000 varer, og du kan have op til 5 eksport, der kører på samme tid. For at køre en gemt søgning skal du først have en arkiveret e -mail -søgning gemt .

1. Log på e -mailarkivering.
  2. Vælg Søgninger .
  3. Til højre for din tidligere gemte søgning skal du vælge Kør .
  4. Vælg de hentede e -mails, som du gerne vil sende, downloade eller eksportere:
    • send -ikonSend: Vælg Send for at sende en kopi af e -mailen med vedhæftede filer. Indtast derefter en e -mailadresse og en valgfri meddelelse, og vælg Send .
    • downloadikonDownload : Vælg Download for at downloade e -mailen direkte til din computer.
    • eksportikonEksport : For at eksportere e -mailen skal du vælge eksportikonet og derefter vælge Næste . Vælg din filtype (.EML, .PST eller .PDF), og vælg Næste . Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil have besked, når eksporten er gennemført, og vælg derefter Anmod om eksport .

Bemærk: Oplysninger om BCC -sidehoved er ikke inkluderet i rapporter for at beskytte privilegerede oplysninger. Kontakt vores GoDaddy -guider for at anmode om eksport med oplysninger om BCC -sidehoved. Du bliver spurgt om kontonavnet og URL'en til din gemte søgning.

Flere oplysninger

• For at eksportere arkiver, der er større end 30.000 elementer eller køre søgninger med oplysninger om BCC -sidehoved, vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.