Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download en liste, der kan eksporteres

Når du har oprettet en liste over dine domæner, der kan eksporteres, kan du downloade rapporten igen inden for 7 dage.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Eksporterede lister fra menuen Indstillinger .
    vælg eksporterede lister
  3. Find den eksporterede liste, som du vil downloade, og vælg derefter Download under Handling -overskriften. Din browser downloader filen.

Bemærk: Hvis du har Ownership Protection på dit domæne, skal du bekræfte din identitet. Vi sender en bekræftelseskode via SMS eller godkenderapp, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i mere end 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode for at sende en engangsadgangskode til din registrant-e-mailadresse.

4. Åbn den downloadede fil for at se dine domæneoplysninger. Du kan gemme filen lokalt på din enhed.