Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download filer fra min Linux -hostingkonto

Brug cPanel File Manager til at downloade filer fra din Linux -hostingkonto til din lokale computer.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Filhåndtering .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen navigerer du til og vælger den fil, som du vil downloade, og vælger derefter Download .