Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Linux-hosting (cPanel) Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Download filer fra min Linux -hostingkonto

Brug cPanel File Manager til at downloade filer fra din Linux -hostingkonto til din lokale computer.

  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I kontoens kontrolpanel skal du vælge Filhåndtering .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen navigerer du til og vælger den fil, som du vil downloade, og vælger derefter Download .

Flere oplysninger