Download filer fra Websiteopbygning version 6

Ikke-fotofiler inkluderes ikke i overgangsværktøjet fra Websiteopbygning version 6 til Website Builder. Sådan downloader du dine filer fra dit gamle site og tilføjer dem til dit nye site.

Advarsel: Når du har udgivet dit nye Website Builder -site, kan du ikke få adgang til dine filer.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Bemærk: Når først du starter overgangen, kaldes dit website Hjemmesider + Markedsføring efterfulgt af dit plannavn (f.eks. Hjemmesider + Markedsføring Standard). Tidligere indeholdt dit site Websiteopbygning i titlen på dit plannavn (f.eks. Business Plus Websiteopbygning) URL'en til din hjemmeside forbliver imidlertid den samme.

4. Vælg Rediger hjemmeside for at åbne den nye hjemmesideprogram.
  5. Vælg menuen Websiteopbygning øverst til venstre, og vælg derefter Websiteopbygning V6 . Dette åbner din gamle site -editor i en ny fane.
  6. Vælg Upload filer nederst.
  7. På fanen Filer skal du vælge filnavnet for at begynde at downloade det. Filer skal downloades individuelt og kan ikke downloades i bulk.
  8. Når du er færdig med at downloade alle dine filer, skal du tilføje filer eller PDF -filer, der kan downloades, til dit nye Website Builder -site.