Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download min GoDaddy Pro -faktura i PDF

Du bliver faktureret månedligt, når du bruger premiumfunktioner til dine hjemmesider i GoDaddy Pro, og du kan downloade fakturaen som en PDF -fil.

Bemærk: Fakturaer oprettes den 5. dag i måneden for den foregående måneds brug.

1. Log ind på din GoDaddy Pro -konto. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Klik på Hjem i venstre sidepanel.
  3. Klik på dit billede i øverste højre hjørne, og klik derefter på Fakturering .
    Åbn indstillinger
  4. Alle fakturaer findes i højre side. Klik på den faktura, du vil downloade, og klik derefter på PDF i øverste højre hjørne.