Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Download mine filer til certifikatfiler til driverunderskrift

Når vi har godkendt din anmodning om kode/driversignering , skal du downloade dine certifikatfiler.

Bemærk: Hvis du flytter dit SSL-certifikat til en ny server, hvis din server er gået ned, hvis du har mistet din private nøgle eller modtager en fejlmeddelelse om, at den private nøgle ikke stemmer overens, kan du ikke bare geninstallere dit certifikat. du skal genskabe dit certifikat .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.

Næste trin

Dit næste trin afhænger af, hvilken type kode eller driver du vil signere: