Kundestyring Hjælp

Download mine oplysninger (for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde)

Bemærk: Oplysningerne i denne artikel gælder kun for borgere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) til støtte for persondataforordningen (GDPR). Denne artikel gælder ikke, hvis du bor uden for EØS.

Du kan downloade en kopi af alle dine kontooplysninger.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og vælg derefter Kontoindstillinger > Kontaktpræferencer.
    vælg kontaktpræferencer for min konto
  2. I afsnittet Beskyttelse af personlige oplysninger skal du klikke på Rediger.
    klik på rediger i afsnittet beskyttelse af personlige oplysninger
  3. Klik på Start download. Vi opretter en CSV-fil, som indeholder alle dine oplysninger, og sender den til standardplaceringen for downloads på din computer.