Administreret WordPress Hjælp

Download mit site

Du kan downloade en komplet kopi af et Pro Administreret WordPress site når som helst. Du kan også vælge at downloade specifikke filer eller mapper i stedet for det komplette site.

Bemærk: Pro-konti er kun tilgængelige i USA og Canada.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Administrer alle ved siden af Administreret WordPress på siden Mine produkter.
  3. For det website, du vil downloade, skal du klikke på ikonet med de tre prikker og vælge Indstillinger.
  4. Klik på Administrer i sektionen Sikkerhedskopier.
    klikke på administrer
  5. Klik på ikonet med de tre prikker på listen Sikkerhedskopieringshistorik ved siden af den sikkerhedskopi, du vil downloade, og vælg derefter Download. Klik om nødvendigt på trekanten for at udvide listen med sikkerhedskopier og finde den ønskede.
    sikkerhedskopieringshistorik for administreret wordpress
  6. Vælg de elementer, du vil downloade, på listen Vælg en downloadtype:
    • Vælg Download filer for at vælge specifikke websitefiler.
    • Vælg Download database for kun at vælge websitets database.
    • Vælg Download alle for at downloade det komplette website.
    • Vælg Vælg filer og mapper, som skal inkluderes for at vælge specifikke filer og komplette mapper.

vælge en downloadtype på listen
  7. Klik på Start download Vi opretter en zipfil og sender den til din standardmappe for downloads. Når overførslen er gennemført, vises en meddelelse.