Download mine filer til certifikatfiler til driverunderskrift

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når vi har godkendt din anmodning om kode/driversignering , skal du downloade dine certifikatfiler.

Bemærk: Hvis du flytter dit SSL-certifikat til en ny server, hvis din server er gået ned, hvis du har mistet din private nøgle eller modtager en fejlmeddelelse om, at den private nøgle ikke stemmer overens, kan du ikke bare geninstallere dit certifikat. du skal genskabe dit certifikat .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og vælg Administrer ud for det certifikat, du vil downloade.
  3. Under Download certifikat skal du vælge en Servertype og dernæst vælge Download zip-fil.

Næste trin

Dit næste trin afhænger af, hvilken type kode eller driver du vil signere: