Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Download og installer Microsoft Office-programmer

Med Office 365 fra GoDaddy Business- og Business Premium-konti kan du installere Microsoft Office-programmer på op til fem pc'er og Mac-computere pr. bruger.

Før du installerer den seneste version af Office, skal du afinstallere den aktuelle version. Se Afinstaller Office på en pc eller MAC-computer, fra Microsoft

1. Åbn kvitteringen for dit køb, som er sendt til dig pr. e-mail, og klik på Kom godt i gang.
    Klik på Kom godt i gang
  2. For at logge ind på din GoDaddy-konto skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode og klikke på Log ind.
    Indtast brugernavn og adgangskode, og klik på Log ind.
  3. Fra Dashboardet skal du klikke på Download Office.
    Klik på Download Office
  4. For at logge ind på Office 365 skal du indtaste din e-mail og din adgangskode og klikke på Log ind.
    Indtast din e-mail og adgangskode, og klik på Log ind
  5. På log ind-siden for Microsoft Office 365 skal du klikke på den Microsoft-konto, som du ønsker at downloade og installere Office 365 til.
    Klik på Microsoft-kontoen
  6. På siden til installation af Office 365 skal du klikke på Installer og følge anvisningerne for at installere programmerne på din computer:
    For pc

For at installere 64-bit versioner af disse programmer skal du klikke på Avanceret ved siden af 32-bit (anbefalet) og derefter vælge 64-bit.

Klik på Installer (for pc)
    For Mac Klik på Installer (for Mac)