Download og installer Office-apps

Med EMAIL_M365 Business Premium- og Premium Security-abonnementerne kan du installere Office-apps på op til fem computere pr. bruger og downloade appsene på din mobiltelefon.

Før du kan installere dine Office-apps, skal du Opret min Microsoft 365-e-mailadresse. Hvis du har en ældre version af Office installeret på din computer, skal du afinstallere den, før du downloader den nye version. Hvis du har brug for mere hjælp, beskriver disse Microsoft-artikler, hvordan du afinstallerer Office på en pc eller afinstallerer Office på en Mac.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Vælg Download Office, som åbner din EMAIL_M365-konto. Du bliver muligvis bedt om at logge på med din EMAIL_M365-e-mailadresse og -adgangskode.
    Download Office
  3. Vælg Installer Office. Installationsfilen downloades. Vælg Gem, hvis du bliver bedt om det. Du bliver muligvis bedt om at vælge foretrukket sprog og Office-version, før du kan påbegynde installationen.
    Installer Office
  4. Når installationsfilen er downloadet, skal du åbne filen og følge anvisningerne for at færdiggøre installationen af Office-appsene.
    Vejledning til installation af Office
  5. Når du starter dine nye Office-apps, skal du logge på med din EMAIL_M365-e-mailadresse og -adgangskode.

Bemærk: Du skal måske vælge, om din konto er en arbejds- eller skolekonto, før du kan fortsætte.